Et lag med fagfolk som står klare til å hjelpe deg

Follo Byggservice AS er en registert mesterbedrift og en del av Norgeshus. Vi tilbyr bygg- og rehabiliteringsstjenester til bedrifter og privatpersoner. Kundenes behov og ønsker er alltid vår ledestjerne. Vi legger stor vekt på å bygge langsiktige relasjoner med alle vi jobber med, og har som mål å være den kunden velger igjen!

18 år
Solid erfaring
+ 100
Vellykkede prosjekter
=
130
Fornøyde kunder
Our Story - Constructor X Webflow Template
Vi bygger framtiden

Når vi sier at "vi bygger framtiden" så er det ikke bare med bygninger. Vi ønsker å være med å bygge mennesker og bidra til en sunn bransje der enkeltmennesker kan utvikles og bidra til samfunnet. Vi er stolte av å samarbeide med både NAV, Oslo Skolen voksenopplæring og Marita Stiftelsen. Som godkjent lærings- og tiltaksbedrift så ønsker vi også å bidra til flere faglærte i bransjen.

Om oss

Follo Byggservice er en registrert mesterbedrift. Vi er flere bygg-/tømmermestere i bedriften, som gjør at du trygt kan legge hele bygg- og søknadsprosessen i våre hender. Vi ønsker å levere produkter som har lang levetid og bruker miljøvennlige materialer. Vi ønsker å være langt fremme når det gjelder ny teknologi og byggemåter som sparer energi og miljøet. Med 20 års erfaring fra bransjen er vi klare til å ta på oss de fleste oppdrag, både store og små. Våre ansatte og samarbeidspartnere har god fagkunnskap og lang erfaring fra nybygg, rehabilitering og våtrom.Med god kommunikasjon og planlegging så er vårt mål å alltid yte vårt beste og levere god kvalitet til riktig pris.

Our Story - Constructor X Webflow Template

Våre verdier

Kvalitet

Vi streber alltid etter å levere førsteklasses håndverk med materialer som gir varige resultater.

Forpliktelse

Vi er forpliktet til å oppfylle våre kunders behov og sikre deres fulle tilfredshet gjennom hele prosjektet.

Teamarbeid

Vi tror på samarbeid og effektiv kommunikasjon for å oppnå de beste resultatene. Vi jobber sammen som et team for å møte dine forventninger.

Innovasjon

Vi er alltid på utkikk etter nye og bedre måter å gjøre ting på. Vi er åpne for innovasjon og bruker moderne teknikker og løsninger for å forbedre vårt arbeid.

Ledelse

Vi tar ansvar for våre prosjekter og sørger for at de blir gjennomført på en profesjonell og effektiv måte.

Det fantastiske teamet bak FolloByggservice

Stefan Norberg

Daglig Leder Bygg Mester

Joachim Norenberg

Prosjekt Leder

Bjørn Erik Gamborg

Byggmester

Jakub Piechowski

Tømrer Bas

Kenneth Grinde

Tømrer Bas

Rafal Gregorczuk

Tømrer

James Paulsen

Montør

Imad Abuozraa

Montør

Emil Andre Dahl

Montør

Abdalla Mohammed

Montør

Lasse Andressen

Voksen lærling

Daniel Ryen

Voksen lærling

Mohamed Sarr

Voksen lærling

Kenneth Waaler

Lærling