Bad

Bad

Skreddersydde badløsninger for deg.

Bad

Hva innebærer et bad-prosjekt?

Et bad-prosjekt er en omfattende prosess som involverer planlegging, design og utførelse av et funksjonelt og estetisk tiltalende bad. Hos oss på Follo Byggservice er vi eksperter på badprosjekter, og vi er stolte av å tilby skreddersydde løsninger som oppfyller dine behov og preferanser.

Hva innebærer et bad-prosjekt med oss?

Ved å velge vår bad-prosjekteringstjeneste kan du forvente følgende:

Grundig behovsanalyse: Vi starter med å lytte til dine behov, ønsker og budsjett. Vi gjennomfører grundige samtaler og befaringer for å sikre at vi forstår dine spesifikke krav og mål for badet ditt.

Skreddersydd design: Vi tar hensyn til plassutnyttelse, materialvalg og baderomsutstyr for å skape et bad som er både vakkert og praktisk. Som passer til din stil og ønske om funksjonalitet.

Våtromssertifisering: Vi er stolte av å være våtromssertifiserte, noe som betyr at vi følger strenge krav og standarder for våtromsbygg og -renovering. Dette sikrer at arbeidet blir utført på en trygg og profesjonell måte, med fokus på vanntetthet og fuktsikkerhet.

Teknisk spesifikasjon og tegninger: Vi tar oss av utarbeidelsen av detaljerte tekniske spesifikasjoner og tegninger som er nødvendige for å realisere badprosjektet. Dette inkluderer alt fra rørlegging og elektrisk arbeid til valg av fliser og baderomsinnredning.

Kvalitetskontroll: Vi utfører grundige kvalitetskontroller gjennom hele prosessen for å sikre at badet blir utført i henhold til høye standarder og forskrifter. Dette inkluderer inspeksjoner av installasjoner, tetthetstester og nøye gjennomgang av utførelsen.

Samarbeid og kommunikasjon: Vi legger stor vekt på å opprettholde åpen kommunikasjon og samarbeid med deg som kunde. Vi holder deg oppdatert på fremdriften, involverer deg i beslutninger og er åpne for eventuelle endringer underveis i prosjektet.

Ved å velge vår bad-prosjekteringstjeneste kan du være trygg på at vi tar hånd om alle aspekter av prosjektet, fra planlegging til ferdigstillelse. Vårt mål er å levere et bad som overskrider dine forventninger og gir deg glede i mange år fremover.

Hva er inkludert?

Ved å velge vår bad-prosjekteringstjeneste kan du forvente følgende inkludert tjenester og fordeler:

Grundig behovsanalyse: Vi starter med en grundig gjennomgang av dine behov, ønsker og budsjett. Vårt dedikerte team tar seg tid til å lytte og forstå dine spesifikke krav og mål for prosjektet. Vi ønsker å sikre at vi har et klart bilde av dine forventninger.

Kvalitetskontroll og samsvar: Vi utfører grundige kvalitetskontroller gjennom hele prosessen for å sikre at alle aspekter av prosjektet er i samsvar med gjeldende standarder og forskrifter. Vi legger stor vekt på kvalitetssikring for å sikre at det ferdige badet oppfyller høye kvalitetsstandarder og gir deg langvarig glede.

Tett samarbeid og kommunikasjon: Vi setter stor verdi på samarbeidet med våre kunder. Gjennom hele prosjekteringsprosessen opprettholder vi åpen kommunikasjon, og du vil bli involvert i viktige beslutninger og eventuelle endringer underveis. Vi ønsker å sikre at prosjektet er i tråd med dine ønsker og behov.

Erfarne prosjekteringsfagfolk: Vårt dedikerte team av prosjekteringsfagfolk er alltid tilgjengelig for å gi deg ekspertise, råd og veiledning gjennom hele prosessen. Vi deler vår erfaring og kunnskap for å sikre at prosjekteringen er optimalisert og oppfyller dine forventninger. Vårt mål er å skape et bad som du vil være stolt av.

Ved å velge vår bad-prosjekteringstjeneste får du tilgang til en omfattende og skreddersydd prosjekteringsprosess. Vi legger vekt på å levere kvalitet, samarbeid og skreddersydde løsninger som gir deg et solid grunnlag for å realisere dine drømmebad. Vårt fokus er å skape et bad som oppfyller dine behov, gir komfort

Fyll ut skjemaet for å komme i kontakt med oss

Ved å fylle ut skjemaet nedenfor kan du komme i kontakt med oss. Vi vil ta kontakt, diskutere prosjektet ditt og gi deg et estimat for pris og tid. Vi verdsetter å forstå dine behov og ønsker, og ser frem til å bidra til å realisere ditt drømmeprosjekt.

Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.